Prijava za GeekNight!
Dobrodošli! Ovo je prijava prezentacije za GeekNight događaj.
Sledi par pitanja koja nam pomažu da bolje razumemo sadržaj i formu prezentacije. Ceo proces traje svega par minuta. Hvala!
Kreni
 
Ime i prezime *

Reci nam tvoje ime i prezime na način kako bi bilo navedeno u našim najavama.
 
Internet profil

Ako želiš, podeli sa nama stranicu koja predstavlja tvoj javan profil. To može biti LinkedIn, GitHub, Facebook, Twitter... Ovaj link ćemo koristiti i za najavu.
 
Da li dolaziš ispred firme ili si pojedinac?

Navedi ime firme ukoliko dolaziš kao predstavnik i ako ste zajednički napravili prezentaciju. Ako je prezentacija tvoja lična ideja, prosto preskoči pitanje.
 
Šta želiš da predstaviš? *

Mi smo otvoreni za sve tehnološke teme. Interesuju nas programerske tehnologije, preduzetništvo, marketing, digitalno stvaralaštvo, edukacija... Budi slobodan da predložiš bilo šta što smatraš da je korisno da i drugi čuju: razmena iskustava, ideja, predstavljanje projekata itd.
 
Trajanje prezentacije *

Koliko bi trajala prezentacija? Gledamo da one traju oko 30 minuta, sa dodatnih 10 minuta pitanja. Naravno, ukoliko je tema kompleksnija, onda zahteva i više vremena, pa nam to najavi.

 
Složenost teme *

Koliko tvoja tema zahteva predznanja slušaoca? Da li te mogu pratiti i oni koji su početnici u istoj oblasti? Ili se očekuje viši nivo obučenosti?

 
Šta ti je još neophodno za prezentaciju? *

Uobičajeno je da predavač donosi svoj prenosni računar sa koga će puštati prezentaciju. Da li tvoja prezentacija zahteva još nešto bez čega ne bi bila potpuna?

Thanks for completing this typeform
Now create your own — it's free, easy, & beautiful
Create a <strong>typeform</strong>
Powered by Typeform